Melden

Atleten of hun trainers/ploegleiders dienen zich voor ieder onderdeel te melden in de meldtent tegenover de kleedkamers. Na het melden, krijg je de startnummers van het team mee. Geef ook een onverhoopte afmelding door bij de meldtent, zodat we niet onnodig wachten.

Meldtijd

Op het tijdschema staat in welk tijdsvak het melden moet gebeuren. Zorg dat je op tijd bent met melden. Wie zich te laat meldt, kan niet meer meedoen.

Wijzigingen na sluiting van de inschrijving

Wijzigingen in de teamsamenstelling moeten zoveel mogelijk voorafgaand aan de wedstrijd via het inschrijfprogramma worden doorgegeven. Indien na de definitieve sluiting van de inschrijving toch aanpassingen nodig zijn, kun je dit doorgeven bij de meldtent.

Niet-aangemelde reserves

Als een atleet vervangen moet worden door iemand die nog niet was ingeschreven als reserveloper, moet het licentienummer en de geboortedatum van de nieuwe loper worden doorgegeven in de meldtent. Zorg dat je deze gegevens bij de hand hebt, anders kun je het team niet aanmelden.

Wijzigingen na het melden

Na het melden is het niet meer mogelijk om iets te wijzigen, ook niet de volgorde van de lopers. Controleer daarom voor het melden goed of de teamsamenstelling in atletiek.nu klopt en geef het door in de meldtent als er iets niet in orde is. Bij de wisselpunten wordt gecontroleerd of de juiste atleet op de juiste positie staat. Wie niet in de opgegeven volgorde deelneemt, wordt gediskwalificeerd.

Melden bij finales

Als je geplaatst bent voor een finale, is het niet nodig om opnieuw te melden nadat je de series gelopen hebt. Alleen als je niet meedoet aan de finale of als er aanpassingen zijn in je team, moet je dit wel doorgeven in de meldtent.